Moș Crăciun e Blogger

Anul acesta blogger-ul Traian Urieș a demarat un proiect foarte frumos, numit Moș Crăciun e blogger.

banner-craciun-blogger

Am să mă alătur și eu acestui frumos demers și invit pe oricine dorește să vină alături de noi.

Cum se deosebește această inițiativă, față de alte evenimente similare? E simplu, în perioada sărbătorilor de iarnă, majoritatea instituțiilor au campanii prin care duc cadouri copiilor, vârstnicilor și nu numai, de la casele de copii sau de bătrâni, spitale, etc. Noi vom duce cadouri celor care primesc foarte rar, sau niciodată.

Sunt multe famili care se afla în situații precare și care au nevoie de ajutorul nostru. Pentru mulți dintre noi Moș Crăciun a fost ceva cu care ne-am născut, și am fost obișnuiți, an de an bucurându-ne de cadourile primite, de spiritul crăciunului, devenind o tradiție nelipsită și mult așteptată. Multe dintre familiile care au fost identificate, nu au parte de bucuria sărbătorii de crăciun, mulți copii nu știu cum este să primești cadouri de la Moșu’ dar, prin intermediul acestei campanii, vom aduce bucurie și în sufletele lor.

Cum puteți ajuta? Simplu:

  • dacă aveți lucruri pe care nu le mai folosiți, de orice fel și pentru orice vârstă, sex, le donați și ele vor ajunge la cei care au nevoie;
  • dacă doriți să achiziționați obiecte, mâncare, dulciuri, le achiziționați, le donați și ele vor ajunge la cei care au nevoie;
  • dacă cunoașteți la rândul vostru familii nevoiașe ne spuneți și Moș Crăciun v-a ajunge și la ei anul acesta;
  • dacă doriți să dați o mână de ajutor, pentru această campanie, sunteți așteptați cu drag;

Tot în cadrul proiectului, se va dona sânge la centrele de colectare, până în data de 23 decembrie, iar cu bonurile primite se vor achiziționa alimente și produse pentru familiile nevoiașe, cu această ocazie ajutănd două categorii de oameni care se află în necesitate. Puteți dona sânge și bonurile le aduceți la locul de colectare, sau puteți achiziționa voi ce doriți cu bonurile și să aduceți ceea ce ați cumpărat.

Mai multe detalii aici.

Contact – Traian Urieș : blog, facebook, pagina de eveniment;

Contact – Demeter Ladislau : blog, facebook.

A început așa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acum e așa

 

15322544_1345934555438421_1628727423_o

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Și vor fi și mai multe. Haideți alături de noi, să facem oameni fericiți!

One comment on “Moș Crăciun e Blogger”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *